Antwerpse Studenten lopen tegen kanker op Ten Miles

Tijdens de Antwerp Ten Miles zondag stond er aan het kruispunt van de Italiëlei en de Koeikensgracht de UAntwerpen Mile. Een pop-up bar met als doel het onderzoek naar kankerimmuuntherapie -CORE-  van Evelien Smits onder de aandacht te brengen. De UA-mile, georganiseerd door leden van de overkoepelende studentenvereniging UNIFAC en UASportraad, is aan zijn derde editie toe. “Met zo’n 40.000 deelnemers en vele toeschouwers is dit een ideale plaats om een project in de spotlights te zetten”, zegt opkomend voorzitter van Unifac Wouter de Boeck.

IMG_0938
Wouter (21) student handelsingenieur zit in de werkgroep van de Uantwerpen Mile.

In de UA-tent konden studenten en sympathisanten meer informatie krijgen over het project en supporterden ze enthousiast. Driehonderd studenten en medewerkers van de Universiteit liepen de Ten Miles mee. Voor de gelegenheid kregen ze een speciaal ontworpen T-shirt. De leden van Unifac en UASportraad droegen truien met ‘Move Against Cancer’. De DJ’s Fusic and Molder zorgden voor de muziek.

“De bedoeling is dat het hier een soort fan dorp is waar iedereen zich thuis voelt. Na de 16 kilometer kunnen de lopers hier ook terecht om iets te drinken.”

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s